Hallo iedereen,

Nu de feestdagen weer voorbij zijn gaan we weer terug naar het normale leven met normale werkdagen. Weer gaan werken brengt haast en stress met zich mee. Geen tijd meer om te ontbijten, snel in de auto. Terug komst van werk snel even iets makkelijks klaar maken en daarna door voor de kinderen of sporten.

Er zijn verschillende oplossingen om dit probleem aan te pakken namelijk het volgende:

  • Plan je maaltijden in. Maak een schema met wat je de aankomende week wil eten en stem die zo af dat je op bepaalde dagen die extra druk zijn niet lang in de keuken hoeft te staan.
  • Maak je boodschappenlijstje in de volgorde van de verschillende delen van de supermarkt. Zo kun je al je boodschappen makkelijk en snel gelijk in je karretje leggen en kun je sneller naar de kassa om je boodschappen af te rekenen. Dit scheelt weer tijd en heb je meer tijd over voor de andere taken van die dag.

Hopelijk heb ik jullie zo een beetje kunnen helpen. Morgen volgen er meer tips over dit probleem, maar ook over andere problemen die voorkomen in de voedingsbalans thuis.